Club HAOS! – Majorat, Banchet, Serbari sau pur si simplu Disco Party!

Pentru ca odata cu noi au crescut si copiii ale caror zile de nastere le-am serbat cu mare dragam deschis un club de organizari petreceri pentru copii si tineri cu varste între 7 și 18 ani. Daca am petrecut impreuna de la petreceri de mot, zile de nastere cu printese si personaje de poveste, am trecut prin gradinita cu emotii la serbari de Craciun sau serbari de 8 Martie si pana la infricosator de distractivele petreceri de Halloween, ne dorim sa luam parte si la serbari pentru copiii scolari, banchete si chiar majorate!

Sfarsitul de an scolar trebuie marcat printr-o petrecere de neuitat iar cand vorbim despre clasa a IV-a sau de clasa a VIII-a musai trebuie sa fie un eveniment memorabil. De aceea ne pregatim temeinic pentru a va prezenta oferte care satisfac toate exigentele, se potrivesc oricarui buget dar mai ales garanteaza distractia tinerilor si adolescentilor la cel mai inalt nivel.

Intre timp am pregatit toate cele necesare pentru cel mai tare Party Club in care un adolescent meloman si pus pe distractie isi poate invita prietenii pentru o zi de nastere sub atenta dar discreta supraveghere a parintilor si a animatorilor nostri.

Urmariti pagina noastra de facebook precum si sectiunea noutati de pe acest site pentru a afla toate detaliile despre Club. Pana atunci va lasam sa trageti putin cu ochiul la ce se pregateste in spatele draperiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.