Petreceri aniversare copii Bucuresti

Aveti in plan petreceri pentru copii? Atunci puteti lua in calcul sfaturile noastre care vor garanta o petrecere reusita si memorabila.

Pentru mai multe informatii vizitati si Loc de joaca petreceri.

Daca copilul are un prieten foarte bun asigura-te ca acesta va veni la petrecere inainte sa imparti invitatiile. Ziua nu va fi la fel fara cel mai bun prieten.

Petreceri aniversare copii BucurestiDaca copilul este suficient de mare ofera-i cateva sugestii de petrecere si pentru a evita dezamagirile ulterioare explica-i cat esti dispus sa investesti in aceasta petrecere. Nu cere copilului sa vina cu propriul plan pentru ca va fi dezamagit cand vei spune nu celor mai ciudate idei.

Planifica din timp meniul, jocurile si ce va primi fiecare copil la plecare.

Petreceri aniversare copii Bucuresti

Tine cont de parerea copilului atunci cand acesta doreste insistent un anumit invitat. In fond, este aniversarea lui si el trebuie sa se simta cel mai bine. Puteti avea cati invitati doriti, tot ce trebuie este sa va asigurati ca spatiul pe care l-ati inchiriat este suficient de mare pentru ca toti invitatii sa se distreze si sa se simta bine.

Daca doresti sa organizezi jocuri de petrecere asigura-te ca inviti un numar suficient de mare de copii si in acest fel jocurile devin mult mai distractive. Si copiii mai mari se descurca mai bine in grupuri numeroase.

La Dumbolino Land programul este cat se poate de flexibil, avem  3 intervle orare 10-13,  14-17 sau 18-21, si astfel puteti organiza petrecerile atat in weekend cat si in timpul saptamanii fara sa va mai faceti griji ca trebuie sa va luati ore libere de la serviciu special pentru petrecere.