Loc de joaca Bucuresti

Locurile de joaca sunt foarte importante pentru dezvoltarea copiilor. Un loc de joaca este mediul ideal in care acesta sa invete sa relationeze cu alti copii, sa imparta si sa se integreze intr-un grup.

Cititi mai multe despre locuri de joaca.

Loc de joaca BucurestiRecomandam spatiile de joaca special amenajate care va pun la dispozitie echipamente variate si personal calificat. In acest fel evitati fara eforturi suplimentare eventualele accidente care ar fi putut avea loc daca va aflati intr-un loc de joaca public.

Dumbolino Land – Loc de joaca Bucuresti

Alegand un loc de joaca interior, in care va puteti vedea copilul cat timp se joaca si in care acesta utilizeaza un echipament in stare perfecta de functionare si la standarde inalte de calitate, va ajuta sa scapati de grija verificarii echipamentelor deteriorate din spatiile publice.

Pentru un copil joaca este o parte vitala a copilariei ajutandu-l sa se dezvolte atat in plan fizic cat si emotional.

La un loc de joaca copilul isi dezvolta aptitudinile sociale, jucandus-se cu alti copii. Astfel, acesta invata sa comunice, sa imparta, sa colaboreze si sa empatizeze.

Loc de joaca BucurestiImaginatia si creativitatea se dezvolta datorita faptului ca intr-un loc de joaca echipat corespunzator copilul poate crea scenarii si este incurajat sa fie creativ. De exemplu,  pot exista diverse jucarii cum ar fi o locomotiva in care copilul se poate urca si de aici poate crea diverse scenarii si isi poate imagina diverse actiuni.

Cum copiii sunt curiosi,  le place sa incerce diferite lucruri si astfel  isi exerseaza perseverneta si invata sa aprecieze succesul. In cazul in care copilul reuseste sa isi depaseasca limitele acesta castiga incredere in propria persoana si curaj.

La un loc de joaca un copil invata sa aiba grija de propria persoana incercand sa se joace in siguranta si incepe sa isi dea seama cand este in pericol, evitand situatiile riscante.

Echipamentul din locul de joaca ajuta creierul micutilor sa se dezvolte in timp ce acestia invata sa perceapa lumea prin activitati motorii si senzoriale. Prin activitate nu se intelege statul pe banca sau statul la rand. Copilul trebuie sa se joace, sa alerge iar parintii nu trebuie sa fie excesiv de protectori.