Petreceri pentru copii reusite

De fiecare data cand se apropie o zi onomastica sau o aniversare, va ganditi la ce trebuie sa faceti in asa fel incat aceste petreceri sa fie foarte reusite, chiar si atunci cand copiii educati nu sunt foarte greu de multumiti. Cu toate acestea misiunea organizarii unei petreceri pentru copii e dificila.

Am participat la mai multe petreceri de toate felurile: petreceri mici, petreceri mari, petreceri cu copii cuminti sau petreceri cu copii agitati, petreceri cu animatori sau fara ori petreceri la gradinite si in spatii de joaca, in aer liber, la locul de joaca sau acasa.

Daca sarbatoritul are mai putin de 4, cel mai important este ca invitatii sa fie din cei mai apropiati, care sa fie de aceeasi varsta si adultii sa fie din familie, pentru ca acesta sa se simta cat mai bine. In cazul in care sarbatoritul are 4 si 7 ani, atunci putem sa invitam colegi de la gradinita, verisori mai mari sau prieteni iar copiii trebuie sa fie mereu intrebati in legatura cu invitatii, acestia sa fie copii cu care se inteleg cel mai bine.

Daca va hotarati sa serbati ziua acasa, ar trebui sa luati in calcul mai multe lucruri: spatiul pe care aveti de gand sa il alocati la petrecere, tinand cont de faptul ca in final intrega casa va arata ca si cand un uragan ar fi trecut pe acolo.

Copiii in general nu mananca foarte mult in special atunci cand este ceva mai interesant de facut si considera ca este o pierdere de timp si de aceea in momentul in care va ganditi la meniu ar trebui sa includeti alimente usoare, sucuri si apa. Dupa multa joaca si alergatura, copiii beau multa apa dar le puteti oferi si un suc si nu uitati ca le place sa bea cu paiul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.