Sfaturi petreceri copii

Cele mai importante componente ale unei petreceri de copii sunt mancarea si distractia. Pentru asta am alcatuit o lista cu idei si sfaturi pentru ca ziua cea mare sa fie perfecta.

Cititi si despre petreceri copii loc de joaca Bucuresti.

1Mancarea de la o petrecere pentru copii ar trebui sa fie simpla, amuzanta si sa se potriveasca cu tema petrecerii, daca exista o tema anume.

Oferiti o varietate de alimente. Comandati cateva pizza, aveti grija de primul fel de mancare, includeti fructe, alune, branza, cipsuri, popcorn si alte gustari.

Evitati accidentele din cauza alergiilor. Nu veti dori sa va ocupati la aniversarea copilului, de reactii alergice la alune sau gluten. Intrebati parintii invitatilor despre  restrictiile alimentare pe care le au copiii si planificati meniul in functie de acestea.

Mancarea trebuie sa arate bine si sa fie amuzanta. Serviti alimentele intr-o farfurie colorata, pe o fata de masa cu imprimeuri adecvate, decorate creativ pentru a face alimentele foarte speciale pentru copil si invitati.

Cu cat este mai putin complicata mancarea pentru petreceri cu atat vei avea de curatat mai putin. Alimentele care se servesc cu mana nu vor avea nevoie de tacamuri si farfurii, iar copiii vor manca mai usor, fara sa se murdareasca si fara sa existe riscul de a se accidenta cu tacamurile.

Apeland la Dumbolino Land pentru organizarea petrecerii copilului oferiti invitatilor spatiul de joaca ideal pentru distractie. Meniul este intotdeauna ales in conformitate cu recomandarile date de nutritionisti in ceea ce priveste alimentatia ideala a unui copil, iar echipamentul favorizeaza o varietate de jocuri, evitand astfel ca invitatii sa se plictiseasca.