Animatori petrecere copii Bucuresti

Indiferent unde va decideti sa organizati petrecerea copilului este recomandat sa inchiriati animatori in functie de numarul de copii. Acestia se vor juca cu invitatii si vor organiza diverse concursuri si jocuri, vor face baloane modelate si face painting.

Personajul in care se va costuma animatorul va trebui sa fie favoritul sarbatoritului. In cazul in care acesta este mic este recomandat sa chemati o zana sau un personaj care sa nu fie foarte pictat pe fata, pentru ca un copil mic se sperie in general.

Animatori petrecere copii Bucuresti

Pentru mai multe informatii accesati paginile Ce accesorii alegem pentru petreceri?, Petreceri pentru copii la locul de joaca si Petreceri pentru copii reusite.

Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 6 si 7 ani puteti sa alegeti un super erou iar pentru copiii peste 8 ani puteti sa alegeti pirati. In general animatorii stiu ce program trebuie sa aiba in functie de fiecare petrecere si de aceea veti fi intrebati la telefon detalii cum ar fi numele, varsta, locatia, etc si ei vin pregatiti cu toate accesoriile care sunt necesare: baloane, culori, jocuri, pensule, pacaleli, carti, etc pentru a umple timpul alocat si pentru ca micutii sa nu se plictiseasca.

Toate culorile pentru facepainting sunt culori speciale care nu irita si care se curata destul de usor cu sapun sau cu servetele umede. Calitatea este diferita in functie de firma si de pret. Cele mai bune acuarele sunt cele care se usuca rapid, nu irita si se curata usor, fara foarte mult chin. De asemenea, un animator bun va putea sa multumeasca intr-o ora un numar de maxim 15 copii si de aceea pentru ca fiecare copil sa fie fericit la sfarsit va trebui sa va ganditi cati animatori angajati pentru numarul de invitati.