Clubul copiilor Sector 4 si 6

Cu totii ne intrebam cum sa simplificam pe cat posibil organizarea petrecerilor reusite pentru copilul nostru. Fie ca intrebam prietenii, rudele sau cautam pe internet, primim aceleasi raspunsuri: alegeti un loc de joaca sau un club pentru copii.

Atunci cand se apropie ziua copilului va doriti sa ii darutit totul pentru ca petrecerea sa ramana o amintire frumoasa iar o petrecere cu animatori ii va impresiona in mod sigur. Pentru aceasta este important sa cunoasteti toate ingredientele pentru o petrecere reusita. Drept urmare vom incepe o incursiune in acest domeniu.

Pentru mai multe informatii accesati paginile Invatarea prin joc, Tipuri de jocuri si De ce este joaca importanta.

Clubul copiilor Sector 4 si 6

In primul rand locatia pentru petrecere. Indiferent ca alegeti sa faceti petrecerea acasa, in natura, la un loc de joaca, o mini excursie sau la picnic originalitatea este cea mai importanta. Petrecerile vor fi o reusita si veti avea si factorul surpriza daca veti angaja si un animator care sa desprinda din basme personaje fictive.

In al doilea rand conteaza atmosfera. Asa cum stim deja copiii au multa imaginatie dar si multa energie ce trebuie consumata. Pentru aceasta va va fi dificil sa va descurcati fara putin ajutor. Solutia ideala este un animator care va organiza copiii si va participa alaturi de ei la mai multe jocuri amuzante, colorate si captivante. In acelasi timp animatorul va va oferi posibilitatea de a va relaxa si de a intra in discutii frumoase cu ceilalti parinti sau de a petrece o zi in liniste si copiii se vor distra cu siguranta.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa alegeti tema petrecerii si sa stabiliti numarul de invitati din grupa de varsta a copiilor dar si activitatile pe care doriti sa le faca si apoi puteti alege un animator care sa se incadreze in aceste dorinte.

Pentru a testa abilitatile animatorilor va trebui sa le explicati ce activitati doriti sa intreprinda. El are datoria de a le tine captivata atentia prin activitati amuzante pe care le desfasoara impreuna cu copii.