Loc de joaca pentru petreceri copii Bucuresti

Locurile de joaca si echipamentul de joaca ofera copiilor distractie, relaxare, prieteni si exercitiu. Este important pentru parinti sa se asigure ca jucariile sau celelate obiecte sa nu fie avariate, sa supravegheze  obiceiurile gresite ale copilului si sa fie atenti ca spatiul de joaca sa fie corespunzator varstei acestuia.

Pentru mai multe informatii vizitati pagina Loc de joaca pentru petreceri.

Loc de joaca pentru petreceri copii BucurestiLocul de joaca trebuie sa fie amuzant si sigur, si eventualele accidente trebuie prevenite. Este important sa invatati copilul sa se joace in siguranta. Daca stiu regulile, copiii sunt predispusi mai putin la accidente.

Cititi mai multe despre importanta petrecerilor pentru copii si importanta animatorilor.

Supravegherea din partea adultilor poate preveni accidentele, iar adultii trebuie sa fie siguri ca micutii folosesc obiectele din spatiul de joaca corespunzator si au un comportament normal. Daca apare un accident un adult trebuie sa intervina imediat.

Loc de joaca pentru petreceri copii Bucuresti

Copiii mici nu stiu sa evite situatiile periculoase, iar copiii mai mari au tendinta de a-si testa limitele, si este important ca un adult sa fie acolo si sa ii tina sub control. Pentru mai multe informatii vedeti si pagina Importanta jocului.

Inainte de a vizita un loc de joaca verificati daca zonele destinate copiilor sunt proiectate in asa fel incat sa perimita adultilor sa vada copiii in timp ce se joaca.

Pentru mai multe informatii accesati paginile Despre comportamentul la locul de joaca, Siguranta la locul de joaca si Cat de importanta este joaca.

Loc de joaca pentru petreceri copii BucurestiUn loc de joaca trebuie amenajat in asa fel incat sa poata reduce severitatea accidentelor ce pot interveni. Suprafata pe care se joaca copiii trebuie sa fie moale si flexibila pentru a diminua impactul.

Copiii mici nu trebuie sa se joace cu obiectele destinate celor mari pentru ca dimensiunile acestora nu sunt recomandate copiilor mici si acestia se pot accidenta. Se recomanda bariere care sa delimiteze spatiile de joaca in functie de varsta.

Avantajele unui loc de joaca pentru copii special organizat si amenajat, spre deosebire de locurile de joaca publice, sunt buna intretinere a echipamentului si suprafetelor destinate copiilor, si supravegherea atenta atat din partea parintilor cat si din partea unui personal calificat.

 

One thought on “Loc de joaca pentru petreceri copii Bucuresti

Nu sunt permise comentarii.