Personaje petrecere copii Sector 6

Petrecerile aniversare pentru copii ofera parintilor posibilitatea de a se folosi de creatie si de o planificare riguroasa pentru ca micutii sa fie foarte incantati de singura zi din an speciala si dedicata pentru ei.

Exista o multime de posibilitati pe care parintii le pot utiliza pentru o petrecere aniversara cu tematica si noi ne bucuram sa va fim alaturi prin promotii si servicii de nerefuzat pentru zambetul si atractia copiilor.

Alegand o anumita tema, care sa se potriveasca varstei copilului parintii mizeaza pe decoratiuni, personaje deghizate si animatori sau magicieni pentru ca intreaga zi sa fie plina de euforie si chipuri fericite.

Personaje petrecere copii Sector 6

Pentru mai multe informatii accesati paginile Cum alegem o zana pentru petrecerea copilului, Sfaturi animatori petreceri copii si Tot ce trebuie sa stiti despre animatori.

Petrecerea trebuie sa se contureze in jurul preferintelor copilului si nu conteaza perioada din an atunci cand tematica scoate in evidenta modul in care copilul are parte de una din cele mai antrenante petreceri alaturi de animatori. Impreuna cu animatorii de la Dumbolino copiii se vor distra si se vor amuza cu jocuri si cantece si vor pune in scena jocuri de rol, vor avea ore de pictura pe fata si se vor amuza.

In planificarea unei petreceri pentru copii, parintii iau mereu in calcul interesele copilului, pasiunile sale si preferintele pentru anumite personaje, sau anumite hobby-uri, filme preferate si in general lasa copiii sa isi aleaga tema pentru petrecere.

Incantarea va fi mult mai mare daca cei mici sunt lasati sa fie creativi, sa improvizeze si sa isi spuna dorintele in ceea ce priveste planificarea petrecerii. La urma urmei petrecerea este pentru ei si ei trebuie sa fie cei care se simta foarte bine.

Va fi necesar sa stabiliti corect numarul de animatori. Puteti considera ca un singur animator este suficient pentru 10 copii dar ar trebui sa va ganditi ca acestia au varste diferite si poate nu toti se cunosc intre ei si se vor imparti in functie de preferinte. Pentru a avea o petrecere reusita este recomandat sa angajati doi animatori care sa ofere diversitate si care sa ii poata supraveghea pe toti.

De asemenea, la o petrecere aveti si fete si baieti si de aceea trebuie sa tineti cont cand alegeti personajele in functie de preferinte. In cazul in care alegeti o printesa baietii nu vor fi prea incantati si de aceea este recomandat sa asociati printesa cu un personaj masculin, un super erou, un pirat, etc.