Cum alegem personajele pentru petrecerea copilului?

Atat personajele cat si petrecerile pentru copii sunt diferite dar sunt cateva idei pentru angajarea unor animatori pentru petreceri care sa va ajute sa va asigurati ca petrecerea copilului va fi distractiva.

Intrebati prietenii si familia despre animatorii pe care ei i-au angajat inainte. Recomandarile personale sunt de fiecare data un punct de plecare.

Daca se poate, discutati cu animatorii sa isi inceapa activitatea cu 30 de minute mai tarziu de la inceperea petrecerii pentru ca toti sa aiba timp sa ajunga si pentru ca fiecare copil sa fie prezent. Daca animatorii incep distractia imediat cand incepe si petrecerea asigurati-va ca anuntati parintii pentru a va asigura ca toti copiii vor ajunge la timp.

In momentul in care angajati animatori intrebati de cat spatiu au nevoie pentru a putea alege cea mai buna varianta de locatie pentru petrecere. De asemenea, puteti sa inchiriati spatiu pentru petrecere de la aceeasi firma care inchiriaza si animatori. Daca petrecerea va avea loc acasa se recomanda sa incercati sa eliberati cat mai mult spatiul. De asemenea este recomadat sa mentionati ca doriti sa decorati intr-un anumit mod sala inchiriata sau sa va ocupati personal de decorare daca urmeaza sa aveti petrecerea acasa,

Intrebati daca sunt anumite restrictii de care este necesar sa tineti cont sau anumite recomandari pentru ca petrecerea sa fie cu adevarat reusita.

Faceti in asa fel incat toti invitatii sa aiba loc. Scaunele si canapelele sunt foarte bune, dar daca nu este suficient spatiu pentru toti copiii este posibil ca atmosfera sa nu mai fie atat de fericita si de asemenea, copiii pot sa oboseasca mai repede.

Lasati mancarea pentru mai tarziu pentru ca invitatii sa isi poata consuma energia si pentru ca pauza de gustare sa fie cu adevarat apreciata.

Nu prea aveti ce face in cazul unui copil hiperactiv, care stie toate raspunsurile la trucurile magice si cunoaste toate jocurile, dar majoritatea animatorilor au experienta si stiu cum sa gestioneze o astfel de situatie. Timpul cand este bine sa va implicati este in momentul in care apar neintelegeri intre invitati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nu sunt robot * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.