Sfaturi pentru alegerea animatorilor

Pentru a alege un animator pentru petrecerea copilului nu trebuie sa va stresati foarte tare. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati sfaturile de mai jos pentru ca procesul sa fie mult mai usor.

Trebuie sa determinati ce personaj se potriveste pentru petrecere. Exista diferente intre petrecerile aniversare si cele de Halloween de exemplu, si de aceea va fi necesar sa alegeti corespunzator personajele.

Luati in calcul si copiii. Ganditi-va ca sunt copiii cu varste diferite si daca un copil este foarte mic este posibil sa nu fie incantat de un animator pentru copii mai mari. Vorbiti cu animatorii pentru a determina pentru ce varsta sunt potrivite personajele pe care le vor interpreta.

Cautati referinte online si cititi parerile altor persoane care au lucrat cu acesti animatori. Dupa ce ati gasit animatorii trebuie sa aflati daca acestia sunt disponibili in ziua in care va avea loc petrecerea. Cu cat incepeti mai devreme cu atat veti avea mai multe sanse sa gasiti animatorii pe care ii doriti.

Sunati mai multi animatori pentru ca fiecare va poate oferi ceva diferit.

Veti avea tendinta sa ii alegeti pe cei mai ieftini dar luati in calcul toata cercetarea pe care ati facut-o si decideti-va  tinand cont de calitate si de parerile clientilor.

Semnati un contract cu animatorul si stabiliti toate detaliile legate de prestatia pe care o va vea animatorul. Ar trebui sa va faceti si un plan de rezerva doar pentru cazul in care animatorul nu mai ajunge. Nu veti vrea sa intrati in panica in ziua petrecerii dar va garantam ca daca lucrati cu noi acest lucru nu se va intampla.

Pregatiti spatiul pentru petrecere. Daca animatorii si invitatii vor ajunge devreme asigurati-va ca spatiul este gata pregatit atunci cand ajung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nu sunt robot * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.