Animator petrecere copii

Pentru a organiza o petrecere de succes este recomandat sa aveti si animatori iar noi va oferim cateva sfaturi in privinta acestora.

Alegeti corect numarul de animatori. Se recomanda minim un animator la 10 copii. In cazul in care stiti ca la aniversare sunt 30 de invitati dar credeti ca doar doi clowni vor face fata este posibil sa descoperiti ca cei mici vor fi dezamagiti ca nu vor fi toti pictati pe fata sau ca nu vor primi toti baloanele dorite iar animatorii vor fi suprasolicitati si le va fi dificil sa ofere zambete fiecarui copil.

Animator petrecere copii

Invitati animatori indragiti atat de fetite cat si de baieti. Chiar daca petrecerea este pentru o fetita si aceasta doreste doua printese la ziua ei este recomandat sa tineti cont de faptul ca printre invitati pot sa fie si baieti care este posibil sa nu fie atat de incantati sa petreaca toata ziua in compania zanelor. Nici la o petrecere a unui baietel nu este recomandat sa aveti ca animator doar pe Spiderman. Puteti sa alegeti un personaj neutru, care sa fie indragit de toti copiii sau sa faceti o echipa intre o printesa si un super erou. Astfel va veti asigura ca nu sunt invitati care sa plece de la petrecere nemultumiti.

Va trebui sa determinati daca veti avea sau nu clowni. Multi copii sunt speriati de ei. Poate ca si noi eram si nu ne mai aducem aminte. Clownii sunt unele din cele mai cautate persoanje pentru petreceri. Ce puteti sa faceti in cazul in care va temeti ca unor invitati le este frica? Alegeti inca un animator care va fi indragit de copii. De asemenea este bine sa stiti ca un clown nu trebuie sa aiba neaparat nasul rosu si parul colorat. Puteti sa precizati ca doriti ca animatorul sa nu fie imbracat in culori foarte stridente si vom stii sa alegem o tinuta care are un impact redus.