Petreceri pentru copii la locul de joaca

Daca va hotarati sa alegeti un loc de joaca  special amenajat veti avea mai putina bataie de cap pentru ca in general cei din spatiul de joaca se ocupa de decoratiuni si de meniu si pentru astfel de petreceri veti avea nevoie de un numar minim de copii in functie de regulile stabilite la locul de joaca.

In general pentru inchirierea unul loc de joaca se percepe si o taxa pe copil si durata petrecerii e de 2-3 ore.

Avantajele unui loc de joaca: petrecerea se va desfasura  intr-un cadru sigur si nu trebuie sa va ocupati de amenajare sau de meniu, exista spatiu pentru parinti si copiii vor fi supravegheati tot timpul de cineva. Personalul Dumbolino nu isi asuma supravegherea individuala  a fiecarui copil, aceasta fiind responsabilitatea parintilor.

O alta vaianta destul de des intalnita in ultima vreme este serbarea zilei de nastere la gradinita. Avantajele sunt ca nu veti plati o taxa de inchiriere la fel ca si la un loc de joaca si sunt prezenti toti colegii, iar doamnele educatoare supravegheaza. Dezavantajele sunt ca spatial, posibilitatile si timpul sunt limitate. Copiii nu se pot bucura de face painting deoarece in general raman sa doarma acolo dupa pranz si personalul poate sa nu fie incantat de ipoteza de a spala 20 de fete de perna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.