Ce accsorii alegem pentru petreceri?

Accesoriile pentru petreceri pot sa va ajute sa creati o anumita atmosfera la petrecere si astfel puteti sa inchiriati sau sa cumparati:

Tunuri de confetii, care sunt recomandate pentru momentul in care vine tortul si se utilizeaza usor de orice adult, iar imediat cum sunt desfacute camera se umple cu sclipici si confetii multicolore.

Masina de facut baloane e ideala pentru orice varsta, copii adora baloanele de sapun si functioneaza foarte simplu, trebuie sa fie umpluta cu solutie speciala si se aseaza undeva la inaltime.

Coifurile si fluierele nu sunt extraordinare pentru ca in general elasticul de la coifuri rezista mai putin de cateva minute iar suflatorile sunt foarte galagioase. In cazul in care sunt indispensabile le puteti da cu putin timp inainte de tort si atunci vor fi binevenite.

Baloanele jumbo sunt de asemenea foarte iubite de copii. Jumbo e un balon imens umplut cu orice vrem: sclipici, confetii, baloane mici, jucarii mici, sulfatori, bomboane, si de obicei se agata undeva la inaltime si se sparge. Camera se umple de tot ceea ce punem in el iar copiii vor incerca sa prinda tot ceea ce cade din el. Este ideal sa existe ceva pentru fiecare.

Piniata. Inainte de sosirea invitatilor ar trebui sa umpleti Piniata cu articole usoare, de dimensiuni mici, indragite la petreceri: masti, coifuri, suflatori, baloane, dulciuri, confetii. Legati Piniata cu snurul si suspendati-o de un punct inalt in mijlocul camerei. Un adult tine celalalt capat al coardei pentru a dirija Piniata in sus sau in jos, spre distractia copiilor. Atunci cand incepe jocul toti copii se vor alinia de la cel mai scund la cel mai intalt. Copii sunt legati pe rand la ochi, se rotesc de cateva ori si apoi incearca sa sparga punga utilizand indicatiile celor din jur. Pentru ca jocul sa fie distractiv ar trebui sa dureze mult in asa fel incat fiecare copil sa loveasca Piniata. In momentul in care se va deschide cutia continutul sau se imprastie in camera si fiecare copil se grabeste sa ia cat mai multe articole si dulciuri.

Baloanele cu heliu pot decora foarte frumos locatia si rezista pe intreaga durata a petrecerii in cazul in care nu sunt sparte. Este ideal sa fie legate cu sfori lungi in asa fel incat sa se recupereze usor. Pentru a decora spatiul pot sa fie utilizate si bannere sau alte baloane de mai multe forme si modele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.