De ce avem nevoie de animatori?

Oriunde ati hotarat sa organizati petrecerile pentru copii, e indicat sa inchiriati unul sau mai multi animatori, tinand cont de numarul copiior. Acestia se joaca cu copiii, si fac tot felul de jocuri si concursuri, face painting si baloane modelate.

Ce trebuie sa stiti despre acest aspect? Personajul in care se va costuma animatorul, trebuie sa fie cel pe care il indrageste sarbatoritul. Daca acesta este foarte mic este ideal sa chemati o zana sau un personaj care sa nu fie foarte picatat si decorat pe fata deaorece copiii mici se sperie.

Pentru copiii de 6 sau 7 ani puteti sa alegeti un super erou si pentru cei peste 8 ani puteti sa alegeti un pirat. In general, animatorii stiu ce program sa isi faca in functie de fiecare petrecere, si de aceea sunteti intrebati la telefon detalii precum numele, varsta, locatia si ar trebui sa vina cu toate accesoriile necesare: pompa de culori, baloane, pensule, jocuri, trucuri, pacaleli, carti de colorat pentru a se umple tot timpul alocat si copiii sa nu se plictiseasca.

Culorile pentru face painting sunt speciale pentru asta, nu irita fata si se curata usor cu sapun si cu apa sau cu servetele umde. Calitatea difera in functie de firma si de pret. Cele mai bune dar si cele mai scumpe se usuca rapid, se curata usor si nu irita.

Ce trebuie sa stiti este ca animatorii buni trebuie sa fie capabili sa multumeasca intr-o ora un numar  de aproximativ 15 copii, fiecare la sfarsit trebuind sa aiba cel putin un balon, sa fie pictat si sa primeasca ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.